Lidt om Tvis Tømrerfirma

Mit navn er Martin Nielsen, jeg har været selvstændig tømrer siden 2006. Jeg har gennem tiden opbygget en solid kundekreds og har løst mange spændende opgaver. Hvis I har opgaven løser jeg den.

KØR NED PÅ SIDEN OG SE ET UDPLUK AF DE OPGAVER JEG HAR LØST

Jeg har gennem tiden renoveret en del huse, skiftet tage, lavet nye overetager m.m. Jeg har gennem de sidste snart 20 år bygget mange træhuse, bjælkehuse, svenske træhuse og rundtømmer huse og har derved også opbygget en del viden på det felt.

Jeg har lavet en del specialopgaver værkstedsopgaver snedkeropgaver, løsninger til fredede bygninger, kirker og lavet løsninger til folk som gerne vil have noget de andre ikke har.

One Reply to “Lidt om Tvis Tømrerfirma”

Leave a Reply

Your email address will not be published.